Apr 23, 2012 - Aktuellt    1 Comment

Fortbildning?

Vad är fortbildning? Är fortbildning viktigt? Var/hur får man fortbildning? Måste fortbildning vara dyr? Behöver man ha en strategi för sin fortbildning?

Dessa och många andra frågor om fortbildning kommer vi att diskutera när vi ses den 7 maj 2012. Efter en kort inledning om vikten av fortbildning – särskilt med tanke på att konkurrensen hårdnar, upphandlingarna står som spön i backen och grundutbildningen står inför förändring – fortsätter vi med att i grupp diskutera våra idéer och funderingar kring fortbildning.
Sist, men inte minst, samlar vi ihop gruppens tankar kring detta – vem vet, kanske får Tolkar i Stockholm en fortbildningsstrategi efter den här kvällen?

Inledning och diskussionsledare: Anna-Lena Nilsson

Tid: Måndag den 7 maj kl.18.00 (mingel från kl.17.30)

Plats: Södertörns Folkhögskola, Stora Nygatan 27

Pris: gratis (medlem i STTF), 50:- (icke medlem i STTF)

För att vi ska kunna beräkna hur mycket fika vi ska köpa behöver vi ha din anmälan senast torsdagen den 3 maj på mailadress:

tolkaristockholm@gmail.com

För frågor kan ni antingen maila eller ringa på:

070- 292 44 54

Mvh,

Märta Bergström, Tolkar i Stockholm

  

 

1 Comment

  • [...] Den 7 maj är du välkommen till Södertörns Folkhögskola för en kväll i fortbildningens tecken. Anna-Lena Nilsson från Stockholms Universitet inleder kvällen och leder diskussionen. Läs mer under Aktuellt- Fortbildning? [...]

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!

*