Mar 25, 2012 - Blogg    1 Comment

STTFs Årsmöte

Nyss hemkommen från ett fantastiskt årsmöte uppe i Skellefteå. Årsmötesgruppen hade gjort ett jättebra arrangemang med intressanta föreläsningar om bla arbetsmiljö, rygghälsa och mindfulness. Teman som genomsyrade hela helgen och gav tid för intressanta samtal under middagar och i poolen. Mer info kommer i nästa Tolktrycket som den här gången görs av eleverna i Härnösand.

Den nya styrelsen är… tadadadam…:

Ordförande: Camilla Eurenius
Vice ordförande: Gwen Birgell
Kassör: Tina Karlsson
IT-ansvarig: Märta Bergström (jag alltså)
Ledamot: Ivar Wästhed
Anette Åsén
Evelina Alenäs

Vem som är sekreterare är inte helt klart än men det rapporterar vi om så fort vi vet. För första gången tweetades och facebookades det från helgen, se #sttf på twitter eller Tolkar i Stockholm-gruppen och STTF-gruppen på FB. STTF tar klivet in i de sociala mediernas värld!

Ett stort tack till alla som deltog och gjorde helgen så bra. Och ett extra tack till den avgående styrelsen: Cari Hofman, Vicktoria Brännvall och Stefan Coster

/Märta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 Comment

  • Toppenhelt – indeed!

    Nice going with the blog Märta :)

    Mvh, Hannadi

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!

*